Заповядайте във Вила Ваня с. Патрешко - Целогодишен комфорт и уютна обстановка
Вижте коментари за Вила Ваня тук
Заповядайте на почивка във вили под наем Ваня, които се намират до град Троян и село Орешак, в село Патрешко, Троянски Балкан.

Във Вила Ваня могат да се настанят до 19 гости.

Вила Ваня и Къща Ваня 2 са отделни къщи. Разстоянието между тях е около 500 метра. Къща за гости Ваня 2 е за 12 гости.

Вила Ваня е самостоятелна и близо до гора, в малко китно селце Патрешко, разположено в планината над село Орешак.

* В близост до Вила Ваня няма други къщи и съседи, с които да се съобразяват гостите! Подходящо за пълноценна почивка!

* Механа, барбекю, външна и вътрешна камина, интернет

* На около половин километър е другата къща за гости на същите собственици - Къща Ваня 2,
където също се предлагат условия за почивка и туризъм. В къща за гости Ваня 2 могат да се настанят до 12 души. Общият капацитет на двете къщи е 31 човека


* По пътя към село Патрешко, 3км преди вилата има удобен басейн с градина, където гостите ни могат да разнообразят своята почивка през топлите месеци.

* Солна стая 500 м от Вила Ваня!

В Орешак е местонахождението на Троянският манастир. Вила под наем Ваня е подходяща за почивка и селски туризъм. Това е място на пълно спокойствие, запазило красотата на старото село, непокътнато от новото време.

Тук ще се насладите на красива природа и чист планински въздух. Вила Ваня е самостоятелна и е разположена в уединено и тихо място, далеко от градската шумотевица. Различна е от повечето подобни вили и къщи за гости в Троянски балкан с това, че е наистина спокойно местенце за почивка. Вила Ваня има хубава лятна градина, външна камина, барбекю и лятна кухня. Приятно е да седнеш с приятели сред природата, на чист въздух, в приятна обстановка, а наоколо да се носи миризмата на печено на скара месо.

Вила Ваня е запазила духа на старата селска къща в съчетание с модерното. Идеално място за децата ви - затворено, с широк двор за игра. От село Патрешко се виждат красиви кътчета от местността и Стара планина. Чудно място за пикник, разходка из гората и възможността да опитате пресни горски плодове. За да разберете колко е красиво - елате и си починете (в истинският смисъл на думата.

Град Троян е малко градче, намиращо се на 5 километра от село Орешак и на около 10 км от Вили Ваня. Град с много добре развит туризъм и с голяма посещаемост на много чуждестранни туристи и туристи от цяла България. Един от най-атрактивните празници в района е Празника на Сливата и Троянската сливова ракия, който се провежда ежегодно в края на месец септември, с многобройни посетители - дегустатори и участници в конкурса за най-добра ракия. Градът и околностите му попадат в Национален парк ''Централен Балкан'', известен със своята уникална растителност и животински свят.

Националната изложба на народните художествени занаяти в село Орешак е единствена в страната, където може да се видят предмети от керамика, дърво, метал, тъкани, резба, накити. Непосредствено след село Орешак е известния Троянски манастир "Успение Богородично". Троянският манастир е безспорно най-голямата историческа и културна забележителност на този край. Разположен е на брега на река Черни Осъм. Той е един от най-големите и прочути български манастири. Основан е в края на 16 век. Забележителен е със своята архитектура, дърворезби и невероятните стенописи. Манастира е прочут и с чудотворната си икона Св.Богородица Троеручица.

На километър от Троянски манастир се намира село Черни Осъм - известно най-вече със своя Природонаучен музей.
Място, изпълнено с много приятни емоции. Чиста природа съчетана с красиви забележителности.

Разстояния до интересни обекти:

* 22 км от гр. Априлци
* 30 км от курортен комплекс и ски писта Беклемето
* 3 км от река Черни Осъм
* 35 км до язовир Сопот
* 25 км от минералния басейн в с. Чифлик

Във Вила Ваня и в село Патрешко никой няма да скучае нито минутка от своя престой. Дойдете ли веднъж, ще се връщате отново и отново.
  • Идеално място за почивка със семейството или приятели
  • Разполага с камина и барбекю
  • Всички условия за самостоятелно приготвяне на храна
  • Локално парно отопление
  • Телевизор във всяка стая
  • Вижте още вила Ваня 2